Praktijk voor Energie & Meditatie

Begeleiding bij veranderingsprocessen

 

 

Home

Reading

Healing

Meditatielessen

Wie ben ik ?

Wie ben ik ?

Contact


HEALING
laat je energie weer stromen.

Energie

Door ons lichaam stroomt energie. Ook om ons heen hebben we een energieveld. Zo zijn we verbonden met de universele energie die ons omgeeft.

Als de energie in en rond ons lichaam vrij stroomt, voelen we ons vitaal, in contact met onszelf, doen we moeiteloos de dingen die gedaan moeten worden, lopen contacten met anderen soepel. Maar dat is niet altijd het geval.

Onze energie kan niet overal vrij stromen door ons lichaam en ons energieveld. Op sommige plaatsen is de natuurlijke energiestroom verstoord; er zitten blokkades. Deze ontstaan onder andere door teveel spanningen en onverwerkte emoties en ervaringen uit het verleden. Blokkades leiden tot geestelijke, emotionele en lichamelijke klachten.

Wat is healing?

Healing betekent heel maken of heel worden. Ons lichaam heeft een zelfhelend vermogen en herstelt het evenwicht door het laten stromen van energie.

Door healing breng ik jouw energie in beweging en zo help ik je beter in contact te komen met je eigen helend vermogen.

Hoe gaat een healing?

Bij een healing zit je op een stoel. Ik vraag voorafgaand aan en tijdens de healing een aantal keer je naam om contact te maken met jouw energiestroom. Zo kom ik te weten wat je op dit moment nodig hebt, maar ook wat je grenzen zijn. Ik loop tijdens de healing om je heen. Ik gebruik mijn handen om energie om je lichaam af te voeren en toe te voegen. Soms raak ik je kort aan.

Na afloop praten we even na, vertel ik wat ik tegen kwam tijdens de healing en kun je zeggen wat jij hebt ervaren. Een healing duurt ongeveer 30 minuten.

Wat merk je van een healing?

Tijdens de healing verandert de energiestroom in en rond je lichaam. Het kan zijn dat je dit voelt als kou, warmte, of vermoeidheid. Ook kun je emoties meer gaan voelen. Het is ook mogelijk dat je op dat moment niets merkt, maar pas later. Healing is geen momentopname. Als energie in beweging wordt gezet, kan dit voor langere tijd doorwerken.

Wat kun je daarvan zoal merken?

Het kan zijn dat je beter ontspant, meer gaat voelen, meer energie hebt, dat je meer met beide benen op de grond staat. Of het kan zijn dat je lichamelijke en geestelijke problemen verminderen, dat je meer ruimte en vrijheid om je heen ervaart, dat je minder piekert en problemen beter kunt loslaten of van een andere kant kunt bekijken.

Het is niet zo dat je dit alles na één healing zult ervaren. Healing is een geleidelijk proces en dat kost tijd. Bovendien zal het vaak gaan om dingen die al langer spelen en die niet zomaar kunnen worden opgelost. Healing zet jouw energie in beweging en daardoor komt een veranderingsproces op gang. Hierbij is het ook belangrijk wat jij zelf met jouw veranderingsproces doet.

Kosten

Een healing duurt ongeveer een half uur en kost € 20,-
Een combinatie van een reading en een healing duurt anderhalf uur en kost € 50,-.

Wil je eens ervaren wat een healing is

Een korte kennismakingshealing van ongeveer 20 minuten kost: € 10,-


Wil je een afspraak maken voor een healing of meer informatie klik hier.